You are here

Erasmus+ nuorten leiri Alankomaissa

Vietä unohtumaton viikko Alankomaissa! Oletko 18-30-vuotias änkyttävä nuori? Haluatko tavata muita ikäisiäsi änkyttäviä nuoria eri kulttuureista ja matkustaa?

Erasmus+ -ohjelman rahoittama nuorten leiri (Erasmus+ Youth Exchange for Young People Who Stutter) pidetään 3.8-11.8.2019, Erve Aaftinkin majoituskeskuksessa, Lemelen pienessä kylässä Alankomaiden itäisessä osassa. Leirin järjestää The Anatta Foundation yhdessä muiden osallistujamaiden änkytysyhdistysten kanssa jo neljättä kertaa.

Leirin teemoina ovat kulttuurillinen oppiminen, omaan itseensä tutustuminen ja itsetunnon kehittäminen. Teemoihin keskitytään erilaisten työpajojen kautta, jotka sisältävät mm. ilmaisutaitoa, kulttuureihin tutustumista, rentoutumisharjoituksia ja änkytyskokemusten jakamista. Osallistujamaita ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Alankomaat, Viro, Portugali ja Italia. Huom. Leiri ei ole puheterapiakurssi, vaan leirillä keskitytään muihin teemoihin kuten änkytyksen henkiseen puoleen ja sen hyväksymiseen.

Suomen änkytysyhdistys etsii Suomesta kolmea 18-30-vuotiasta osallistujaa leirille. Leirin osallistujamaksu on 125 euroa, josta SÄY korvaa osan. Erasmus+ maksaa matkakustannukset 275 euroon asti.

Esittelyvideo syksyllä 2016 pidetystä leiristä: https://www.youtube.com/watch?v=bR2CYyMEODc
Enemmän tietoa leirikohteesta: https://www.erveaaftink.nl/groepsaccommodatie-overijssel-algemeen/?fbcli...

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä: satu.nygren(at)ankytys.fi (korvaa (at) @-merkillä)
Ensikertalaiset ovat etusijalla. Aikaisemmin mukana olleet otetaan varalistalle ilmoittautumisjärjestyksessä.