You are here

Erasmus+ nuorten leiri Alankomaissa vuonna 2020


Oletko 18-30-vuotias änkyttävä nuori? Haluatko tavata muita ikäisiäsi änkyttäviä nuoria eri kulttuureista ja matkustaa? Vietä unohtumaton viikko Alankomaissa!

Erasmus+ -ohjelman rahoittama nuorten leiri (Erasmus+ Youth Exchange for Young People Who Stutter) järjestetään 25.7-2.8.2020 Erve Aaftinkin majoituskeskuksessa, Lemelen kylässä, Alankomaiden itäisessä osassa. Leirin järjestää The Anatta Foundation jo viidettä kertaa yhdessä muiden osallistujamaiden änkytysyhdistysten kanssa. Tämän vuoden pääteemana on ”Natural Storytelling".

Leirin teemoina ovat kulttuurillinen oppiminen, oppiminen tekemisen kautta, itsetuntemuksen sekä itsetunnon kehittäminen. Teemoihin keskitytään erilaisten työpajojen kautta, jotka sisältävät mm. ilmaisutaitoa, kulttuureihin tutustumista, rentoutumisharjoituksia ja änkytyskokemusten jakamista. Osallistujamaihin kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Alankomaat, Viro, Portugali, Italia ja Espanja.

Huom.
Leiri ei ole puheterapiakurssi, vaan leirillä keskitytään kulttuurillisen ja tekemällä oppimisen lisäksi änkytyksen henkiseen puoleen ja sen hyväksymiseen .

Suomen änkytysyhdistys etsii Suomesta kolmea 18-30-vuotiasta osallistujaa leirille. Leirin osallistujamaksu on 125 euroa, josta SÄY korvaa osan. Erasmus+ maksaa matkakustannukset 275 euroon asti.

Esittelyvideo vuonna 2019 pidetystä leiristä: https://www.youtube.com/watch?v=F5cTui_NSKI&feature=youtu.be

Enemmän tietoa leirikohteesta: https://www.erveaaftink.nl/groepsaccommodatie-overijssel-algemeen/?fbcli...

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä: satu.nygren(at)ankytys.fi (korvaa (at) @-merkillä). Ensikertalaiset ovat etusijalla. Aikaisemmin mukana olleet otetaan varalistalle.