You are here

Itsetuntokurssi änkyttäville aikuisille

*** HUOM! KURSSI PERUUTETTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA ***

Kurssi järjestetään Kaisankodissa Espoossa 16.-21.10.2017 (alkaa 16.10. lounaalla, ohjelman aloitus klo 13 ja päättyy lauantaina, 21.10. päätöstilaisuuteen n. klo 11 mennessä).

Kurssinjärjestäjänä toimii Hyvinvointikartano Kaisankoti ja kurssivastaavina ovat psykologi Ulrike Müller-Koski ja puheterapeutti Kirsi Kahela.

Kurssi on suunnattu aikuisille, jotka haluavat vahvistaa itsetuntoaan ja lisätä itsevarmuuttaan änkytyksen kanssa. Kurssi antaa välineitä itsetuntemuksen lisäämiseen sekä vuorovaikutustaitojen parantamiseen ja auttaa hyväksymään paremmin oman puheen ja sen haasteet. Kurssin koko on 10 osallistujaa.

Kurssilla työskentely tapahtuu ryhmässä puheterapian, taide- ja ryhmäterapiamenetelmien avulla. Kurssilla ohjataan mm. tietoisuustaitoja, omien ajatusmallien reflektointia, vuorovaikutustaitoja, stressinhallinnan taitoja sekä rentoutumista ja kehonhallintaa.

Puheterapiassa tutkitaan kurssilaisten omista lähtökohdista ja toiveista käsin änkytystä vuorovaikutustilanteissa ja sen vaikutusta kommunikaatioon. Puheterapian tarkoituksena on auttaa kurssilaisia etsimään ratkaisuja arjen hankaliin tilanteisiin ja mahdollistaa positiivista muutosta.

Kurssilla työskennellään puheterapeutin, psykologin, taideterapeutin ja fysioterapeutin ohjaamissa ryhmissä.
Kurssi on STEAn rahoittama ja kurssilaisille maksuton. Kurssiin sisältyy täysihoito. Matkakustannuksista huolehtivat kurssilaiset itse.

Haku 1.9.2017 mennessä.

Kursseille hakeminen:
Paperinen hakulomake: PDF-tiedosto tai Word-tiedosto
PDF-tiedosto on tarkoitettu tulostettavaksi, täytä ja lähetä lomake postissa. Word-lomaketta voit muokata, jos sinulla on sopiva ohjelma, talleta koneellesi ja lähetä sähköpostissa.

Lisätietoja
kuntoutus(at)kaisankoti.fi
p. 09 887 19252
Korvaa (at) @-merkillä.

Voit ehkä saada KELAlta kuntoutusrahaa (vaatii lääkärintodistuksen (maksullinen), katso osoitteesta
http://www.kela.fi/kuntoutusraha
http://www.kela.fi/lomakkeet klikkaa vasemmalta kuntoutus, sitten kuntoutusraha
http://www.kela.fi/documents/10192/3041302/KU114.pdf

Työnantajalle:
http://www.kela.fi/tyonantajat_kuntoutusraha