You are here

Koulutustilaisuus aktiiveille Solvallassa


Hei te kaikki SÄYn aktiivit ja aktiiveiksi haluavat!

Järjestämme aktiivien koulutustilaisuuden Solvallan urheiluopistossa la-su 15.-16.9.2018 (https://www.folkhalsan.fi/fi/urheilu/solvalla/). Koulutustilaisuudessa tutustumme SÄYn toimintaan tarkemmin sekä ideoimme uusia toimintamuotoja ja kehitämme vanhoja toimintatapoja mm. erilaisissa työpajoissa.

Koulutustilaisuus kestää lauantaiaamupäivästä sunnuntai-iltapäivään. Koulutustilaisuus on osallistujille ilmainen (sis. ruokailut ja majoituksen 2-3 hengen huoneissa). Pyrimme tukemaan osallistujia myös matkakuluissa.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ilmoittaudu mukaan 26.8.2018 mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)ankytys.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiasi ja erityisruokavaliosi.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, valinnan mukaan pääsystä tekee yhdistyksen hallitus. Lähetämme osallistujille tarkempia tietoja aikataulusta ja ohjelmasta elo-syyskuun vaihteessa.

Jos sinulla on koulutustilaisuudesta kysyttävää, voit olla yhteydessä myös puheenjohtajaamme Laura Raerinteeseen (laura.raerinne(at)ankytys.fi).

Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @-kirjaimella.