You are here

Koulutustilaisuus aktiiveille Tampereen Varalassa

Hei sinä SÄY:n aktiivi tai aktiivin roolista kiinnostunut!

Vietämme yhdistyksen aktiiviviikonloppua Tampereella urheiluopisto Varalassa la–su 2.-3.11.2019 (https://varala.fi/). Tapaaminen alkaa lauantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Ohjelmassa on työpajoja ja yhteistä ajanviettoa.

50-vuotisen taipaleen kunniaksi viikonlopun teemana on pohtia yhdessä yhdistyksen suuntaviivoja sekä lyhyemmällä että pidemmällä tähtäimellä. Millaisena näemme yhdistyksen roolin yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa? Mitä asioita yhdistys tekee jo nyt hyvin ja missä asioissa olisi parannettavaa? Millaista mielikuvaa änkytyksestä ja änkyttävistä ihmisistä haluamme välittää yhdistyksen ulkopuolelle?

Mukaan viikonloppuun mahtuu noin 16 osallistujaa. Osallistuminen on osallistujille maksutonta. Yöpyminen tapahtuu kahden hengen huoneissa, mutta myös päiväkävijäksi on mahdollista ilmoittautua.

Ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen laura.raerinne(at)ankytys.fi 16.10.2019 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, erityisruokavaliosi ja miksi sinä haluat mukaan aktiiviviikonloppuun. Oletko jo yhdistyksen aktiivi vai kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan? Onko sinulla ideoita erityisesti tämän viikonlopun teemaan liittyen?

Tervetuloa mukaan!

Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @-kirjaimella.