Yhdistys

Suomen änkytysyhdistys ry (SÄY) on perustettu vuonna 1969 edistämään änkyttäjien keskinäistä yhteydenpitoa, helpottamaan änkyttävien ihmisten elämää ja toimimaan heidän edunvalvojanaan. Tänä päivänä yhdistys haluaa myös tukea änkyttävien henkilöiden perhettä ja omaisia, sekä tukea sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia änkyttäjien kohtaamisessa ja ymmärtämään heille suunnattuja tukimuotoja.

SÄYn tärkeimpiä toimintamuotoja ovat:

• yhteydenpito ja vertaistuki (kokoukset, ryhmätoiminta, keskusteluryhmät, jäsenlehti Puheen vuoro sekä jäsentiedotteet)
  • STEAn rahoittamien terapia- ja sopeutumisvalmennuskurssien järjestäminen lapsille, nuorille ja aikuisille
  • tiedotustoiminta sekä avoin yhteistyö sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten, järjestöjen, puheterapeuttien ja kansainvälisten yhdistysten kanssa.

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 500.
Y-tunnus: 0222691-9

SÄYn esittelykalvosarja:

Liity jäseneksi TÄSTÄ

Yhdistyksen jäsenille tarkoitettu
matkalaskulomake ja ohjeet löytyvät täältä.

Suomen änkyttäjien yhdistyksen tietosuojaseloste: www.ankytys.fi/tietosuojaseloste
Palutelomake: www.ankytys.fi/palaute

Arkisto (kuvia aikaisemmista tapahtumista): www.ankytys.fi/arkisto