Päiväys ja aika
22.5.2021
12.00-14.00


Mistä sinä unelmoit ja mitä sinä toivot tulevaisuudeltasi? Tule mukaan visiokarttatyöpajaan tekemään unelmistasi ja toiveistasi konkreettisempia!

Tulevaisuuden visiokarttatyöpajassa varten tarvitset iloisia kasvokuvia itsestäsi, joita voit liimata karttaan, värillisen kartongin, sakset, liimaa ja aikakauslehtiä, joista voit leikata karttaasi sopivia kuvia sekä avointa, pohdiskelevaa mieltä!

Ensimmäinen osio (lauantaina 22.5. klo 12-14) sisältää lyhyen teoriaosuuden siitä, mihin visiokartan toiminta perustuu sekä valmistavia kijallisia yksilötehtäviä, joissa pääset pohtimaan omaa elämääsi ja voimavarojasi. Saat myös konkreettiset ohjeet tulevaisuuden visiokartan tekemiseen, ja voitkin alkaa omatoimisesti rakentamaan tehtyjen harjoitusten pohjalta omaa unelmakarttaasi tapaamisten välisen viikon aikana.

Työpajan toisessa osiossa (lauantaina 29.5. klo 14-16) käydään läpi prosessia, nautitaan rentoutushetkestä ja halukkaat voivat esitellä tekemänsä visiokartan.

Työpajan ohjaa hyvinvointivalmentaja/personal trainer Riikka Lausniemi. Riikka on luotsannut ihmisiä kohti kokonaisvaltaistahyvinvointia jo yli 15 vuoden ajan, ja visiokarttatyöpajoja hän on ohjannut kuuden vuoden ajan.

Työpaja järjestetään etäyhteyksien välityksellä ja mukaan mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksesä. Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä. Huomaathan, että työpajassa on kaksi osiota viikon välein eli ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan molemmille kerroille

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pin It on Pinterest