Kysely puheterapiassa käyneiden lasten vanhemmille

mennessä | maalis 28, 2022

Turun yliopiston logopedian opiskelijat toivoat vastauksia pro gradu -tutkielmaan liittyvään kyselyynsä. Kysely on suunnattu puheterapiassa käyneiden lasten vanhemmille. Alla on opiskelijoiden oma saateviesti ja linkki kyselyyn.

”Hei sinä puheterapiassa käyneen lapsen vanhempi! Haluaisitko auttaa suomalaista puheterapiatutkimusta kertomalla kokemuksistasi?

Olemme logopedian opiskelijoita Turun yliopistosta, ja olemme tekemässä pro graduumme liittyvää tutkimusta. Tavoitteenamme on tutkia Suomessa puheterapiaa saaneiden lasten vanhempien osallistamista ja tyytyväisyyttä lapsen puheterapiaprosessiin. Tutkimuksessamme keräämme puheterapiaa saaneiden lasten vanhempien kokemuksia ja toiveita puheterapiasta. Aiheesta on hyvin vähän kansainvälistä tutkimusta ja Suomessa tämä on ensimmäinen laatuaan. Jokainen vastaus onkin siksi mittaamattoman arvokas!

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyyminä ja vie noin 10-15 minuuttia. Vastaamaan pääset tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/239A59A0E1FD727C
Toivomme vastauksia viimeistään 10.04.2022 mennessä.

Ystävällisin terveisin
Aurora Salonen & Verna Raunio”

Pin It on Pinterest