Paikallistoiminta

Puhekerhot


Änkytysyhdistyksen paikallistoiminta viittaa eri paikkakunnilla järjestettäviin puhekerhoihin, jotka pyrkivät kokoontumaan ainakin muutaman kerran vuodessa.
Vapaamuotoisissa kerhotapaamisissa kahvitellaan ja vaihdellaan kuulumisia, kuunnellaan ja annetaan puheenvuoroja – pois sulkematta esimerkiksi esiintymisharjoituksia ja lautapelejä. Osaan kerhoista kuuluu myös erikoistapahtumia, kuten ulkoiluretkiä, grillijuhlia sekä perinteiset pikkujoulut.

Parasta puhekerhossa ovat keskustelut änkytyksen problematiikasta, puheharjoitukset ja änkytykseen liittyvien kokemusten vaihtaminen muiden änkyttäjien kanssa. Puhekerhoista olen saanut myös pari hyvää ystävää.”
Puhekerhossa on parasta yhteenkuuluvuus. Saa olla juuri se mitä on eikä tarvitse piilotella änkytystä.”
Puhekerhojen parasta antia ovat keskustelut änkytykseen liittyvistä aiheista. Kokemusten jakaminen on parasta. Olen ollut tyytyväinen myös retkiin ja mökki-iltoihin.”

Paikallinen ystävätoiminta

Jos kynnys lähteä suoraan puhekerhon toimintaan mukaan tuntuu liian suurelta, yksi mahdollisuus on tavata ensin vain yksi yhdistyksemme vapaaehtoisista esimerkiksi kahvikupillisen tai ulkoilun merkeissä. Jos kiinnostuit tällaisesta mahdollisuudesta, voit olla meihin yhteydessä Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä, laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)ankytys.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Pin It on Pinterest