Verkkovertaistuki

Etätapaamiset

Järjestämme etätapaamisia sekä änkyttäville aikuisille että änkyttävien lasten ja nuorten vanhemmille. Etätapaamisten vetäjinä toimivat yhdistyksen vapaaehtoiset. Osaan etätapaamisista on avoimet ovet eli tapaamisen linkki on kaikille avoin, mutta osaan etätapaamisista on ennakkoilmoittautuminen ja tapaamisen linkki toimitetaan vain ilmoittautuneille.

Etätapaamiset ovat luottamuksellisia ja niissä saa kertoa sen verran itsestään kuin haluaa. Esittäytyminen on toivottavaa, jotta tiedämme keitä on paikalla. Jos jollakin kerralla haluat ennemminkin kuunnella, voit kertoa asiasta tapaamisen chat-ikkunassa viestillä. Tällöin tapaamisen vetäjä tietää, että et kaipaa sinulle kohdennettuja kysymyksiä tai muuta kannustusta osallistua keskusteluun. Tapaamissa saa halutessaan pitää videokuvaa päällä.

Etätapaamiset tapahtuvat GSuiten Meet-alustalla. Tietokoneella osallistuminen tapahtuu selaimen kautta, mutta tabletilla  ja kännykällä tapaamista varten tulee ladata Googlen Meet-sovellus. Tapaamisiin kirjaudutaan yleensä Google-tilin kautta, ja jos olet tietokoneella käytetyllä selaimella kirjautunut jollekin Google-tilille, se valitaan automaattisesti. Tällöin tapaamisessa näkyvä nimi määräytyy kyseiselle tilille ilmoitetun nimen mukaan. Kuitenkin esimerkiksi tietokoneella osallistuessasi voit avata tapaamisen linkin yksityisen selauksen ikkunassa ja tällöin kirjata itsesi sisään ilman Google-tiliä.

Tarkemmat ajankohdat, ohjeet tapahtumaan ilmoittautumiseen tai linkki tapaamiseen sekä mahdolliset tarkemmat tiedot tapaamisen teemasta löytyvät kalenterista sekä yhdistyksen sosiaalisen median sivuilta.

Facebook

Facebookista löytyy Puhekupla-niminen keskusteluryhmä, joka toimii samoilla pelisäännöillä kuin WhatsApp-ryhmätkin. Ryhmä on yksityinen, ja mukaan pääsee lähettämällä liittymispyynnön. Ryhmästä löytyy muun muassa esittelyketju, tiedotteita ja erilaisia ajankohtaisia aiheita, joita pääsee seuraamaan ja kommentoimaan.

 

Discord-kanava

Tulossa keväällä 2021!

Chat

Kotisivuillamme on käytössä chat-toiminto, joka löytyy sivun oikeasta alareunasta. Chatin aukioloajat löytyvät kalenterista ja tällöin paikalla on viesteihin vastaamassa  vähintään yksi yhdistyksemme vapaaehtoinen. Chatin ollessa auki voit keskustella kanssamme nimettömästi änkytykseen liittyvistä asioista.

Jos chat ei ole auki, voit jättää meille yhteydenottopyynnön jättämällä sähköpostiosoitteesi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest