Valtakunnalliset vertaistapaamiset

SÄY järjestää kahdesti vuodessa viikonlopun mittaisen isomman tapaamisen, johon sisältyy sekä suunniteltua ohjelmaa että rentoa yhdessäoloa. Tapaamiset jakaantuvat yleensä kevättapaamiseen (maalis–toukokuussa) ja syystapaamiseen (syys–marraskuussa). Kevät- ja syystapaamisten yhteydessä järjestetään myös viralliset kevät- ja syyskokoukset. Tulevaisuudessa yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain kevät- ja syystapaamisten lisäksi 1–2 valtakunnallista tapaamista erilaisten teemojen ympärille.

Tapahtumapaikkana on vaihdellen hotelli, majoituskeskus tai joskus jopa leirikeskus. Ohjelmisto ei eri tapaamisissa ole koskaan identtinen, vaan vaihtelee esimerkiksi valokuvaamisen harjoittelusta kävelyretkiin ja erilaisiin luentoihin – tai jopa keilaamiseen. Tapahtumissa on usein mukana sekä tuttuja että uusia kasvoja – nämä viikonloput ovat siis oiva keino osallistua vaikka ihan ensimmäistä kertaa!

Osallistuminen pelkkään STEA:n rahoituksella järjestettyyn ohjelmaan on maksutonta, mutta tuemme yhdistyksen jäseniä ruoka- ja majoituskuluissa. Lisäksi tapahtumaan osallistujien on mahdollista hakea korvauksia matkakuluistaan. Lisäohjeita matkakulukorvausten hakemiseen löydät täältä.

Tapaamisista tiedotetaan hyvissä ajoin sekä verkkosivuilla, jäsenlehdessä että sosiaalisessa mediassa. Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikenikäiset änkyttäjät läheisineen. Näiden tapaamisten lisäksi SÄYllä on kohdennettuja tapaamisia nuorille sekä lapsiperheille.

 

Pin It on Pinterest