Matkakulujen korvaamisesta yhdistyksen jäsenille

Kotimaan matkat

Yhdistyksen valtakunnallisten tapaamisten matkakuluja voidaan korvata yhdistyksen jäsenille hallituksen päätöksellä. Korvausmäärä päätetään tapauskohtaisesti ja se perustuu matkakuluhakemusten määrään, käytettyyn kulkuvälineeseen (julkinen liikenne vai oma auto) ja hakijan kotipaikkakunnan etäisyyteen tapaamisen paikkakunnasta.

Yhdistys suosittelee julkisten kulkuvälineiden käyttöä, jos oman auton käytölle ei ole hyvin perusteltua syytä (esim. useampi matkustaja samassa autossa, kulkeminen julkisella liikenteellä hankalaa). Kilometrikorvaukset oman auton käytöstä ovat 0,20 € / km.

Matkakulujen korvausta tulee hakea yhdistykseltä kuukauden sisällä tapahtumasta. Hakijan tulee täyttää tältä sivulta löytyvä matkalaskulomake. Matkalaskulomakkeen liitteeksi tarvitaan julkisen liikenteen matkaliput.  Matkalaskulomakkeen ja matkaliput voi skannata tai valokuvata sähköpostin liitteeksi ja toimittaa sähköpostitse osoitteeseen tapio.rintala@ankytys.fi.

Kotimaisten tapaamisten matkalaskut pyritään käsittelemään mahdollisimman pian.

Matkat ulkomaille

Yhdistys korvaa harkinnan varaisesti osan matkakuluista esimerkiksi pohjoismaiseen tai kansainväliseen änkytysseminaariin osallistuville jäsenilleen. Ennen tällaisiin seminaareihin osallistumista ole yhteydessä hallitukseen esimerkiksi sähköpostitse (info(at)ankytys.fi) tai kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Matkakorvauksia haetaan samalla matkalaskulomakkeella kun kotimaan matkojenkin tapauksessa ja liitteeksi tarvitaan matkaliput.

Ulkomaille suuntautuvien matkojen matkakorvauksista päätetään hallituksen kokouksessa loppuvuodesta.

Matkalaskulomake

Alta löydät yhdistyksen matkalaskulomakkeen pdf- ja excel-tiedostona. Matkalaskulomakkeen saat ladattua koneellesi tai tulostettua painamalla oranssia painiketta.

Pin It on Pinterest