Päiväys ja aika
12.9.2020-13.9.2020
12.00

Tapahtumapaikka
Scandic City


Tule mukaan vaikuttamaan! 

Yhdistyksen vuosittainen aktiiviviikonloppu järjestetään Tampereella. Viikonloppu alkaa lauantaina lounaalla klo 12 ja päättyy sunnuntaina yhdistyksen kevätkokouksen jälkeen.

Viime vuonna aktiiviviikonlopussa pohdittiin yhdistyksen arvoja, tavoitteita ja keinoja tavoitteiden saavuttamiseen sekä ideoitiin sosiaalisen median sisältöön ja kotisivujen uudistamiseen liittyvien teemojen parissa. Viikonlopun tuloksena yhdistykselle perustettiin Instagram-tili, ja viime kuukaudet olemme päässeet urakoimaan uusien kotisivujen kanssa.

Tällä kertaa aktiiviviikonlopun aiheet liittyvät yhdistyksen tulevaan toimintaan. Keskustelemme STEA:lta haettavista avustuksista ja niiden rajoituksista sekä ideoimme yhdessä muun muassa jäsenkyselyn tulosten perusteella, että millaiselle toiminnalle haemme rahoitusta tulevina vuosina.

Aktiiviviikonloppuun mahtuu mukaan 12 osallistujaa, ja osallistumisen edellytyksenä ovat kiinnostus yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja halu olla tavalla tai toisella mukana toiminnan järjestämisessä. Ruokailut ja majoittuminen kahden hengen huoneessa ovat osallistujille maksuttomia.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen laura.raerinne(at)ankytys.fi 23.8. mennessä, ja kerro millainen yhdistyksen toimintaan liittyvä vapaaehtoistyö juuri sinua kiinnostaisi tulevaisuudessa. Lisäksi viestissä kannattaa mainita mahdollinen erityisruokavalio, muut toiveet koskien aktiiviviikonloppua sekä yhteystiedot majoittumista varten.

Pin It on Pinterest