Päiväys ja aika
14.9.2020
18.00-19.30


Linkki Google Meet -tapaamiseen

Tervetuloa mukaan lukupiiriin!

Tämänkertainen tapaaminen on toinen, ja tarkoituksena on jatkaa aiemmin aloitettua Malcolm Fraserin Änkyttäjien itseterapia -teosta.

Kirjasta lyhyesti: Änkyttäville ihmisille yleensä hyvin tuttu teos, niin kutsuttu ”Vihreä kirja”, on yhteenveto Stuttering Foundation of America -säätiön järjestämistä seminaareista. Kirja on 1990-luvulta, eikä se enää kaikilta osin edusta uusinta änkytystietoa – ja juuri siksi se onkin omiaan herättämään mielipiteitä. Kirjaa onkin parasta käsitellä analyyttisesti ja keskustelevasti, mielipiteitä jaellen.

Viime lukukerralla edettiin sivulle 27, mistä alkaa ohjeellistava terapiaosuus. Nyt onkin oiva hetki hypätä mukaan, vaikkei olisikaan ollut viimeksi mukana.

Tapaamisen alustana toimii Google Meet, ja mukaan pääsee painamalla linkkiä: osallistu. Osallistuminen on mahdollista tietokoneella, kännykällä tai tabletilla. Kännykällä ja tabletilla osallistuttaessa saattaa joutua lataamaan Google Hangouts -sovelluksen.

Lukupiirissä voit pitää halutessasi videokameraa päällä, mutta tämä ei toki ole pakollista. Myös ääneen lukeminen on vapaaehtoista: mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Et siis käytännössä tarvitse kirjaa itse. Halutessaan kaksikantista voi kuitenkin kysellä materiaalivastaavalta osoitteesta valtteri.hellgren@ankytys.fi: teos voidaan postittaa tai tarvittaessa sopia nouto pääkaupunkiseudulta. Kappaleita on vielä saatavilla useita!

Pin It on Pinterest