Päiväys ja aika
26.3.2022
12.00-17.00


Haluatko tavata toisia änkyttäviä henkilöitä yhteisen tekemisen merkeissä? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa jatkaa lukemista!

Järjestämme yhteisen iltapäivän Tampereella 26.3. klo 12:00 alkaen. Tapaaminen alkaa Taidekeskus Mältinrannassa (Kuninkaankatu 2) Tampereen taiteilijaseuran taideopettajan johdolla pidettävällä taidetyöpajalla (klo 12-15), jossa teemme pari- tai ryhmätyönä maalauskollaasin. Mitään ennakkotaitoja tai -tietoja maalaamisesta ei tarvita. Taidetyöpajan jälkeen on mahdollista jatkaa lauantai-iltapäivää esimerkiksi yhteisen kahvittelun merkeissä.

Taidetyöpaja ei maksa osallistujille mitään, mutta työpajan jälkeinen yhteinen ohjelma on omakustanteista. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla SÄYn jäsen, mutta SÄYn jäsenenä sinun on mahdollista hakea matkakuluihin tukea, jos tulet paikalle kauempaa.

Mukaan mahtuu 16 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta ja se on mahdollista torstaihin 17.3.2022 asti.

Jos sinulla on kysyttävää tapaamisesta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse laura.raerinne(at)ankytys.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pin It on Pinterest