Päiväys ja aika
2.12.2020
18.00-19.30


Linkki Google Meet -tapaamiseen
Jatketaan sivusta: 59

Tervetuloa mukaan lukupiiriin!

Tämänkertainen tapaaminen on neljäs, ja tarkoituksena on jatkaa Malcolm Fraserin Änkyttäjien itseterapia -teosta. Tapaamisen alustana toimii Google Meet, ja mukaan pääsee painamalla linkkiä: osallistu. Osallistuminen on mahdollista tietokoneella, kännykällä tai tabletilla.

Kirjasta lyhyesti: Änkyttäville ihmisille yleensä hyvin tuttu teos, niin kutsuttu ”Vihreä kirja”, on yhteenveto Stuttering Foundation of America -säätiön järjestämistä seminaareista. Kirja on 1990-luvulta, eikä se enää kaikilta osin edusta uusinta änkytystietoa – ja juuri siksi se onkin omiaan herättämään mielipiteitä. Kirjaa onkin parasta käsitellä analyyttisesti ja keskustelevasti, mielipiteitä jaellen.

Viime kerralla käytiin läpi muun muassa änkytykseen liittyvää huumoria ja vitsailua sekä häpeää ja avoimuutta. Nyt jatketaan sivulta 59, kappaleesta ”Luopuminen välttelyistä, lykkäämisistä ja korvaamisista”.

Lukupiirissä voit pitää halutessasi videokameraa päällä, mutta tämä ei ole pakollista. Myös ääneen lukeminen on vapaaehtoista: mukaan saa tulla  kuuntelemaankin. Et siis käytännössä tarvitse kirjaa itse. Halutessaan kaksikantista voi kuitenkin kysellä materiaalivastaavalta osoitteesta valtteri.hellgren@ankytys.fi: teos voidaan postittaa tai tarvittaessa sopia nouto pääkaupunkiseudulta. Kappaleita on vielä saatavilla useita!

Pin It on Pinterest