Etätapaamiset

Etätapaamisia järjestetään yleensä joka toinen viikko. Tarkemmat ajat, tapaamisen mahdollisen teeman sekä linkin tapaamiseen näet kalenterista. Linkki tapaamisiin pyritään pitämään samana kerrasta toiseen.

Etätapaamiset tapahtuvat GSuiten Meet-palvelun kautta. Tietokoneella pääset tapaamiseen mukaan menemällä kalenterissa näkyvään osoitteeseen. Jos olet kirjautunut selaimessasi sisään Google-tilillä, GSuite tunnistaa tämän tilin ja tapaamisessa näkyvä nimesi määräytyy Google-tilisi mukaan. Tapaamiseen on kuitenkin mahdollista osallistua avaamalla linkki yksityisen selauksen ikkunassa, jolloin kirjoitat itse tapaamisessa näkyviin tulevan nimesi. Nimimerkkien sijaan toivomme, että laitat vähintään etunimesi näkyviin.

Jos osallistut etätapaamiseen kännykän tai tabletin välityksellä, joudut todennäköisesti lataamaan Googlen Meet-sovelluksen. Tällöin sinun tulee kirjautua sisään Google-tilin kautta.

Tapaamisissa ei tarvitse olla videon välityksellä, jos et itse halua. Pelkkä ääni riittää. Jos sinusta tuntuu, ettei oikein huvita puhuakaan, voi tapaamisissa olla mukana vain kuuntelemassa. Tästä on kuitenkin hyvä ilmoittaa kirjoittamalla esimerkiksi tapaamisen chat-ikkunaan, jotta muutkin tietävät asiasta.

Joka toinen viikko toistuvat etätapaamiset ovat avoimia kaikille änkyttäville henkilöille ja halutessaan myös heidän läheisilleen, kuten esimerkiksi änkyttävän lapsen tai nuoren vanhemmille. Järjestämme kuitenkin erikseen myös juuri lapsiperheille tai nuorille suunnattuja etätapaamisia. Osallistuminen etätapaamisiin on maksutonta eikä yhdistyksen jäsenyyttä edellytetä.

Pin It on Pinterest