SÄYn Discord-yhteisö on nyt auki

mennessä | touko 22, 2021

SÄYn yhteisö Discordissa on nyt avoin keskustelulle!

Discord on palvelu, jossa yhdelle palvelimelle saa rakennettua erillisiä kanavia eri keskusteluaiheineen. Sovellus toimii sekä tietokoneella että puhelimella. Selkeimmän käyttäjäkokemuksen saa kuitenkin tietokoneella.

SÄYn palvelimella on yksi puhekanava ja kaksi tekstikanavaa. Tekstikanavalla kirjoitellaan viestejä perinteiseen tapaan, kun taas puhekanavalla rupatellaan äänitse mikrofonilla. Tekstikanavat keskittyvät vain änkytys- ja yhdistysaiheisiin keskusteluihin, kun taas vapaan keskustelun olemme halunneet liittää osaksi puhekanavaa.

Heti palvelimelle liittymisen jälkeen keskustelukanavat ovat aluksi piilotettuja, ja vain Säännöt ja Esittelykanava ovat esillä. Luotamme siihen, että palvelimelle liittyjä tohtii esitellä itsensä – juuri niin lyhyesti tai pitkästi kuin itse tahtoo. Samalla oma nimimerkki sopii muuttaa yhteisön sisällä etu- tai lempinimekseen – on hyvä, että keskustelijat tunnistavat toisensa. Itsensä esittelemisen jälkeen asetamme roolin Keskustelijaksi mahdollisimman pian, jolloin kaikki kanavat tulevat näkyviin.

Discord-yhteisön toiminta perustuu SÄYn turvallisen toiminnan periaatteisiin. Lisätietoja ja ohjeita Discordin käyttöön liittyen löydät täältä.

Linkki palvelimelle: https://discord.gg/ancryNzzWA

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pin It on Pinterest