Paikallistoiminta

Pääkaupunkiseudun puhekerho on kaikenikäisille tarkoitettu, Helsingissä järjestettävä vertaistuellinen keskusteluryhmä.

Kaksituntisia tapaamisia järjestetään vähintään kerran kuussa. Vakituista tapaamispaikkaa ei ole, emmekä koe, että sellaista monipuolisessa Helsingissä juuri tarvitseekaan. Yleensä olemme kerhoilleet kirjastojen kokoustiloissa ja nuorisotalojen rauhallisissa ryhmähuoneissa, toisinaan taas pyrimme vaihtelun vuoksi näkemään ulkosalla tai kahvilassa.

Kerhossa jutustellaan ja kahvitellaan, kuunnellaan ja annetaan puheenvuoroja; toisinaan tosin järkätään jotain haastavampaakin tekemistä, kuten puheiden suunnittelua ja esiintymisharjoituksia. Meillä saa kertoa itsestään, kokemuksistaan ja änkytykseen liittyvistä huolista; arkensa ilot ja haasteet saa jakaa.

Mukana on sekä nuorempia että vanhempia osallistujia, ja jokaisella on omat neuvonsa änkytyksen kanssa elämiseen. Osallistujista – kuten yhdistyksen jäsenistä yleisesti – löytyy kirjavasti niin opettajaa, asiakaspalvelijaa kuin lavaesiintyjääkin, jotka kannustavat pyrkimään siihen, mitä elämässään todella tahtoo tehdä.

Uusille osallistujille kerho on samalla oiva tapa tutustua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin sekä tietenkin muihin änkyttäviin ihmisiin. Osallistujamäärä vaihtelee viidestä viiteentoista, ja uutukaiset ovat tervetulleita mille kerhokerralle tahansa. Meillä saa änkyttää just niin paljon kuin haluaa, eikä ilmaisuaan tarvitse jännittää saati hävetä. Tuu rohkeasti mukaan!

Terveisin
Mikke/SÄY

Tulevista tapaamista tiedotetaan somen lisäksi sähköpostitse. Voit ilmoittautua postituslistalle painamalla tästä.

Tapaamiset 2024: (klikkaa oransseja linkkejä)

Keskiviikkona 17. tammikuuta: Töölön kirjaston kerhotilassa kello 17:00

Keskiviikkona 28. helmikuuta: Töölön kirjaston kerhotilassa kello 17:00

1. kesäkuuta: kesäjuhlat Vuosaaren saunapirtillä kello 14:00 alkaen

 

Copyright Suomen änkytysyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuojaseloste | Saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä: info@ankytys.fi

Copyright Suomen änkytysyhdistys ry
Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietosuojaseloste | Saavutettavuusseloste

Ota yhteyttä: info@ankytys.fi

Pin It on Pinterest